Handelsbetingelser for Turbinehallen

Herunder finder du handelsbetingelser for leje af Turbinehallen.

Aftaleindgåelsen
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er bindende når bestilling/booking er gennemført , og kvitteringen er modtaget.
Alle priser på siden er angivet i danske kr. og er inkl. moms, og alle kontrakter/aftaler indgås på dansk.

Fortrydelsesret/refundering
Der er ingen fortrydelsesret på købet hos Turbinehallen. …

Fakturering
Din bestilling betales med det samme, og der sendes en kvittering via e- mail, når betalingen er gennemført.

Betaling
De data, du sender i forbindelse med køb med betalingskort, er krypterede, og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Turbinehallen eller andre har mulighed for at læse dataene. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Turbinehallen gemmer ikke kortoplysningerne.

Persondatapolitik
I forbindelse med købet er det nødvendigt, at du angiver oplysninger som f.eks. navn, adresse, og e-mail adresse. Disse oplysninger bruges i forbindelse med udstedelsen af din kvittering, som sendes til dig, når du har købt en stand. Alle registrerede oplysninger om køb slettes efter 5 år. Dog ikke stamdata, som er.: Navn, Adresse, telefonnummer og emailadresse. Turbinehallen videregiver ikke nogen af oplysningerne til 3. part.

Log
Turbinehallen bruger almindelig webserver log. Dvs., at ip-adresse, tidspunkt, browser og platform informationer bliver lagret. Dataene bliver brugt til at følge med i antal besøg på siden.

Logstatistik
Turbinehallen benytter logstatistik, og det betyder at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m. Logstatistikken anvendes alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Generelle oplysninger om virksomheden
Juridiske navn: Turbinehallen ApS
Adresse:
Etableringsår:
CVR. NR:
Indehaver:
E-mail adresse: