CSR & Værdier

Hvordan arbejder Turbinehallen med CSR og hvilke værdier er i fokus?

Læs her hvordan vi arbejder med CSR og værdier med afsæt i FN’s verdensmål.

FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

For Turbinehallen er CSR (Corporate Social Responsibility) mere end blot en forretningsstrategi. Det er en del af virksomhedens DNA og værdier. CSR handler om at tage ansvar for samfundet og planeten og gøre en positiv forskel i verden. Turbinehallen arbejder med CSR for at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på samfundet og miljøet.

Turbinehallens historie

Turbinehallen blev oprindeligt bygget i 1902 som en del af H.C. Ørsted Værket i Aarhus. Bygningen var en central del af Danmarks tidlige elektrificering og har spillet en vigtig rolle i landets industrihistorie.

Turbinehallen_i_moerke

De historiske og unikke rammer forpligter

Som en virksomhed, der bruger bygningen som et kulturelt og kunstnerisk rum, har Turbinehallen også en forpligtelse til at bevare og beskytte bygningens kulturhistoriske arv. Derfor har virksomheden indarbejdet bæredygtighed og respekt for Turbinehallens historie i alle aspekter af deres forretningsdrift.

FN’s Verdensmål er en global dagsorden for bæredygtig udvikling, og det er en roadmap for at sikre en mere retfærdig og bæredygtig verden. Turbinehallen er engageret i at støtte disse mål og bidrage til deres opfyldelse

Dette er verdens fælles arbejdsplan for at udrydde fattigdom, bekæmpe ulighed og stoppe klimaforandringerne inden 2030.

Her under kan du se hvad vi i Turbinehallen Aps arbejder med i øjeblikket.